Uudiskiri Instagram Facebook
 
Ameerika

Brasiilia veiselihahautis kohviga

Ameerika

Brasiilia veiselihahautis kohviga

Angeelika Kang Kohviraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tugeva kohvimaitsega brasiiliapärane lihahautis, mis vajab pikka küpsemisaega. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
700 g Veisefilee
3 spl Oliiviõli
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
2 tk Paprika (roheline)
1 spl Nisujahu
1 dl Valge vein (kuiv)
1 dl Puljong
0.5 dl Kohv (kange)
Sool
Must pipar
Lõika liha kuubikuteks. Aja potis õli kuumaks ja pruunista liha mõni minut; tõsta kõrvale ning hoia soojas. Kuumuta potis tasasel tulel viilutatud sibulaid, hakitud küüslauku ja tükeldatud paprikaid 10 minutit. Lisa jahu, sega ning kuumuta veel paar minutit. Seejärel kalla potti vein, puljong ja kohv, sega läbi. Viimaks lisa liha ning maitsesta soola-pipraga. Kata kaanega ja hauta tasasel tulel 1 tund.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree