Rahvusköögid  » Ameerika

Kreooli pajaroog

Keskmine hinne: 3.09 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Põnev, maitserikas pajaroog, millel on hea lasta külmal ja kõledal sügisõhtul pliidil podiseda. Sealihaga pajaroale lisavad mõnusat mekki suitsumaitselised peened kabanossivorstikesed, oliivid ja marineeritud kurgid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta filee. Lõika liha 2 cm laiusteks viiludeks ja need omakorda pooleks. Viiluta vorstid. Haki sibul ja tükelda paprikad. Kuumuta pannil õli ning pruunista seal filee- ja vorstitükid. Lisa sibul ja paprika, pruunista ka neid mõni minut. Kalla peale puljong ja koor, lase vaiksel tulel 10 minutit haududa. Maitsesta soola-pipraga. Lõika kurgid tükkideks. Lisa kurgid ja oliivid patta ning kuumuta kõik koos läbi. Sega hulka ka hakitud basiilik või till ja serveeri kartulite või riisiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 18.okt 2012 11:59
külamari: siia sobivad nii liha-, kana- kui köögiviljapuljong. Kui vähegi sellist leent köögis toiduvalmistamisel üle jääb, pange see sügavkülma, mida saab hiljem just sellisel otstarbel ära kasutada. Kui puljongit ei ole, aitab tõesti ka keev vesi. Asi on lihtsalt maitses :)
külamari 18.okt 2012 11:34
Aga millist puljongit kasutada? Kas puljongikuubikutest koos E-621-ga? Kas tavalisest veest ei aita?
eppenno 10.okt 2012 12:11
pole viga
1