Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kartuli-lihasoust

Eesti

Kartuli-lihasoust

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Roog on tuletatud vanast heast Eesti toidust nimega killatuhlid ja koosneb vaid neljast komponendist. Rammus ja tõhus kõhutäis toiudab näljasemagi mehe.

40-60 min

55 minutit

Retsept
portsjonile
300 -400 g sealiha
1 kg kartul
4 dl hapukoor
2 - 4 dl vesi
sool
Lõika liha viiludeks ja keeda soolaga maitsestatud vees 20-30 minutit, kuni liha on poolpehme. Vala keeduvesi ära ning lisa hapukoor ja 2-4 dl vett (nii et roog oleks kaetud). Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud kartulid ning hauta madalal kuumusel, kuni kartulid on pehmed (umbes 15 minutit). Maitsesta soolaga. Serveeri hapukurgi või -kapsaga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga