Rahvusköögid  » Eesti

Hakkliha-kapsapada odratangudega

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: 100 rooga
Hakkliha-kapsapada on alati olnud eestlaste lemmikhautis. Meie panime siia hulka odratangu, mistõttu on roog toitvam, kuid ka valmib aeglasemalt.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, tükelda kooritud porgandid ja sibulad. Pruunista köögiviljad poti põhjas õlis madalal kuumusel, maitsesta majoraaniga. Lisa puljong, pipraterad ja odratangud ning hauta väiksel tulel 40–50 minutit. (Kui tarvis, lisa hautamise ajal vett.) Pruunista samal ajal pannil hakkliha, tõsta see köögiviljadele ja sega läbi. Maitsesta valmis rooga vajadusel veel soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kadri 03.dets 2012 12:41
olen lisanud ka kartuli kuubikud ja sai veelgi maitsvam :)
Margit 20.aug 2012 15:23
Väga hea, aga millegipärast eelistan siiski riisiga varianti.
Pipar 28.märts 2012 22:01
@aelt: pune ja majoraan kuuluvad samasse perekonda jah. Taimed on vägagi sarnased, aga maitse on erinev.
aelt 28.märts 2012 21:21
Tõesti huvitavalt täiendatud argine kapsahautis. Aga mina maitsestasin oreganoga, sest majoraani kodus ei olnud. Ega oregano ja majoraan üks maitseaine ei ole?
Marika 06.märts 2012 19:32
Väga maitsev argipäevane roog. Olen juba mitu korda teinud ja teen kindlasti veel :)
monika 06.jaan 2010 18:15
väga maitsev, mina panin jsut natuke rohkem tangu:)
Kessukas25 06.jaan 2010 11:21
Eile tegin ja täitsa maitses.Ehk, et siis teinekord teen igatahes veel.
1