Rahvusköögid  » Eesti

Marineeritud kõrvitsasalat

Keskmine hinne: 3.13
Marineeritud kõrvitsasalat.
Kogus: 1 portsjon
Pane kõrvitsatükid marinaadi sisse keema. Katsu pehmust tikuga. Kui tahad salatit üle talve säilitada, peaks kõrvits jääma üsna krõmpsuvaks. Tõsta kõrvitsatükid purkidesse ja kalla marinaad peale. Sule kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
triin 30.sept 2013 13:24
mina paneksin äädika asemel ikka seda õunamahla.mis teeb salati palju maitsvamaks.
Salme 29.sept 2012 15:44
Mina teen marinaadi valmis kusjuures külma keetmata veega, lisan m.ained ja panen õhtul kooritud kõrvitsad kuni hommikuni marin,sisse ja hommikul keedan, nii õpetas mulle ema, aga see on nagu kohe söömiseks
liisu 18.mai 2012 20:41
ma arvane et on hea
Kiisu 16.okt 2011 12:45
Eks kogus sõltub ikka inimese maitsest. Olen enda jaoks selgeks teinud, et 2 spl äädikat ja 300 gr. suhkrut on mulle sobiv. Vedelikku ma ei joo, seepärast suure suhkrukoguse üle ei põe. Enamus jääb ikka vedelikku. Õunamahl pole nii kange, ilmselt tuleb seda ikka hulga rohkem panna. Leidke katsetamise teel endale sobiv vahekord. Ei pea ju korraga suures koguses tegema.
Ly 15.okt 2011 19:29
Kui palju peaks panema õunamahla või sidrunimahla retseptis ette nähtud äädika asemel?
lotte 10.okt 2011 18:59
vahva :H:vah-
va:T:Y:N:A:):(;):R:D:P
zipi14 26.mai 2011 09:14
Kõrvitsaid on erinevaid sorte :) Spetsiaalselt on püreekõrvitsad,mis keevadki pudiks.Meie pere ei pea üldjuhul kõrvitsast lugu,aga kasvatme siiski :D Rohkem kulub see selleks,et teha püree purkidesse ja siis lapse toite sellega maitsestada.Mina teen ilma ühegi maitseianeta.Kui püree on lihtkujul,ilma maitsestamata,siis on selle kasuatusala väga lai.Saab nii soolase kui ka magusa toidu juures kasutada ;)
evi 22.dets 2010 18:29
Kas muskaatkõrvitsat saab sama moodi teha?
Harmoni 28.nov 2010 22:11
Retsept vastab täielikult reaalsusele. Midagi ei jäänud üle, oli maitselt parajalt magus-hapu. Tänud!
kaimai 24.okt 2010 21:05
tegin esimest korda üldse ja täpselt selle retsepti järgi ja tõesti väga hea tuli, ei midagi liiga palju, muidugi edasi katsetada on alati tore.
Kurru 04.okt 2010 12:08
Aga suhkrusisaldus on min u arust ainult maitse järgi, mulle näiteks meeldib hästi magas, aga mõnele teisele mitte:)
Evely 19.sept 2010 20:51
Mina tegin selle retsepti järgi ja tuli SUPPER HEA
Leelo 22.nov 2009 17:26
Veel üks naturaalsem variant on kasutada happena sidrunimahla või sidrunhapet.
jutita 09.nov 2009 22:18
Kõrvits ebaküdooniaga on väga huvitav polegi vaja äädikat kasutada.
kivitee 09.nov 2009 16:20
kui hoida kõrvitsat umbes 12 tundi suhkru ja äädikaga vees, siis pole hirmu,et kõrvits pudiks keeks
NurrMarta 17.okt 2009 16:56
Diana R - selle retsepti all ei ole sellist küsimust ilmselt kõige õigem esitada :) Võimalikud vastajad lihtsalt ei leia seda üles. Püstita näiteks toidutegemise foorumis selleks eraldi teema. Aga igasugused püreed valmivad ikka nii, et väheses vedelikus hautatakse/keede-
takse tükeldatud köögiviljad pehmeks ja siis püreestatakse. Maitseainete lisamine on ikka vastavalt oma maitsele, aga kui imikutele teha, siis ilma soolata või väga vähese soolaga. Kui Sind huvitab beebidele toiduvalmistamine, siis on poes täiesti olemas beebide kokaraamat.
Diana R 17.okt 2009 13:54
Kuidas teha kõrvitsamehu/püreed. Sellist nagu poes beebidele müüakse.
Karmen 03.okt 2009 16:52
Väga hea on!
Hindaja 27.sept 2009 21:50
:):Y:Y:Y:Y
amps 02.apr 2009 11:02
Mu emps teeb ka ainult õunamahlaga. Aga kui tahta veidi hapumat voib hoopis õunaäädikaga teha, see palju tervislikum.
algaja 11.okt 2008 10:30
väga tervislik saab hoidis siis, kui äädikas asendada õunamahlaga (enne veega pooleks ära lahjendada). lapsed joovad selle vedeliku pärast hea meelega ära ka :)
1