Rahvusköögid  » Eesti

Leivasupp rosinate ja õuntega

Keskmine hinne: 3.21
Kalla külm vesi tükeldatud leiva peale. Lase seista kuni leib on pehme. Puhasta ja tükelda õunad ja lisa koos rosinatega supile. Pane keema ja hauta madalal kuumusel 10 minutit, aeg-ajalt segades. Lõpus lisa sidrunikoor ja suhkur. Soovi korral ka natuke sirunimahla. Serveeri piima, vahukoore või hapukoorega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
karin 05.jaan 2015 22:59
Kui palju leotasite leiba? Vist kaua peab leotama.
Eneli 01.apr 2011 15:34
Väga maitsev! Eriti veel kuumalt ja hapukoorega.Kaneeli lisamine annab veel maitsekust.Soovi-
tan.:Y
KIISUnur 26.jaan 2011 22:53
Keegi ütles mulle kunagi,et õunamahl annab hea maitse juurde,aga vist pean ise järgi proovima ja eks siis annan teada mis välja tuli,aga tänase õhtu põhjal soovitan kõigile frikadellisuppi ja porgandikotlette,sup-
pernämma toit..
Sirle 23.märts 2010 16:29
Nii lihtne nagu ongi?
MINIPIIGA 01.nov 2009 20:21
Väga maitsev:)
Kailiis 30.aug 2009 16:09
väga hea :Y
Ketu 12.märts 2009 18:04
emmme keedab leiva suppi . see on vist maitsev ja hea . kui ma seda natuke maitsesin pottist. tundus see hea.
1