Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Leivasupp rosinate ja õuntega

Eesti

Leivasupp rosinate ja õuntega

PrindiSoovita sõbrale
Retsept
1.5 l vesi
250 g rukkileib
1 dl Rosinad
5 tk Õunad
1 dl Suhkur
Riivitud sidrunikoort
Kalla külm vesi tükeldatud leiva peale. Lase seista kuni leib on pehme. Puhasta ja tükelda õunad ja lisa koos rosinatega supile. Pane keema ja hauta madalal kuumusel 10 minutit, aeg-ajalt segades. Lõpus lisa sidrunikoor ja suhkur. Soovi korral ka natuke sirunimahla. Serveeri piima, vahukoore või hapukoorega.

KOMMENTAARID

karin 05.jaan 2015 22:59
Kui palju leotasite leiba? Vist kaua peab leotama.
Eneli 01.apr 2011 15:34
Väga maitsev! Eriti veel kuumalt ja hapukoorega.Kaneeli lisamine annab veel maitsekust.Soovi-
tan.:Y
KIISUnur 26.jaan 2011 22:53
Keegi ütles mulle kunagi,et õunamahl annab hea maitse juurde,aga vist pean ise järgi proovima ja eks siis annan teada mis välja tuli,aga tänase õhtu põhjal soovitan kõigile frikadellisuppi ja porgandikotlette,sup-
pernämma toit..
Sirle 23.märts 2010 16:29
Nii lihtne nagu ongi?
MINIPIIGA 01.nov 2009 20:21
Väga maitsev:)
Kailiis 30.aug 2009 16:09
väga hea :Y
Ketu 12.märts 2009 18:04
emmme keedab leiva suppi . see on vist maitsev ja hea . kui ma seda natuke maitsesin pottist. tundus see hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes