Rahvusköögid  » Eesti

Õunasõrnikud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Õuna ja kohupiim - paras paar.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Klopi omavahel suhkur ja muna.
2.  Lisa juurde kohupiim, sega läbi ja lisa jahu.
3.  Koori ja puhasta õunad, haki väiksemaks ja lisa taina hulka.
4.  Tõsta lusikaga tainas jahusele taldrikule, paneeri mõlemalt poolt ja prae kuumal pannil õlis.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Notice 26.sept 2010 11:29
Väga maitsev. Lisasin veel linaseemne jahu.
NAAJ 14.sept 2010 10:12
Mina panin tavalised pakid kohupiima, 250 grammised, 2 tk
fänn 13.sept 2010 16:35
Kui palju koguseliselt seda kohupiima panema peaks...kohupiima-
pakke on ju erinevaid?
NAAJ 13.sept 2010 12:10
Väga head sõrnikud tulid. Lisasin rosinatega kohupiima, jahus ma ei paneerinud vaid panin lihtsalt lusikaga pannile ja küpsesid kenasti ära.
Hindaja 20.aug 2010 11:44
Tegin samuti kodujuustuga. Maitva hommikusöögi saime. :)
Atsinna 20.okt 2009 22:19
Mina tegin suureteralise Alma kodujuustuga ja lisasin veidi vaniljet. Väga maitsvad olid!
hanna 27.sept 2009 19:03
super oli !
NurrMarta 23.sept 2009 09:09
Mina tegin selle nn. tervise kohupiima /ricottaga ja lisasin ka pisut kaneeli, mis õuntega alati hästi läbi saab. Oli tõesti ülihea! Kuna püüdsin kõik ühe suurema panni peale korraga ära mahutada, siis sai seda kraami ikka tihedalt ja küpsetasin vaiksemal kuumusel, aga valmis ta sai ja tasus igati katsetamist. Teen kindlasti veel.
aix17 17.sept 2009 18:16
Vaga maitsvad, ja imelihtne valmistada. Mina lisasin kohupiima asemel kodujuustu :)
1