Rahvusköögid  » Eesti

Lambahakklihapallid salveiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kotletid Autor: Raili Mikk
Lihapallid isikupärase ja hõrgu maitsega lambalihast. Parajas koguses lisandeid – ja tulemus on järgimist väärt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda sai ning sega saiatükid piima ja koorega. Peenesta uhmris fenkoliseemned. Riivi sidrunikoor. Haki küüslauk ja salvei. Sega hakkliha ülejäänud ainetega korralikult läbi. Kui tainas jääb vedelavõitu, klopi seda seni, kuni liha on vedeliku kõik endasse "imenud". Vormi väikesed lihapallid, mida võid küpsetada pannil või praadida seal alguses pruuniks ja panna siis 10–15 minutiks 225-kraadisesse ahju järelküpsema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa