Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Lambahakklihapallid salveiga

Eesti

Lambahakklihapallid salveiga

Raili Mikk Kotletid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihapallid isikupärase ja hõrgu maitsega lambalihast. Parajas koguses lisandeid – ja tulemus on järgimist väärt.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Lambahakkliha
3 viilu Sai
0.5 dl Piim
0.5 dl Rõõsk koor
1 tk Muna
1 dl Parmesan (värskelt riivitud) v. muu kõva juust
1 tl Fenkoliseemned
2 küünt Küüslauk
1 tk Sidrunikoor (riivitud)
0.5 dl Salvei (värske, hakitud)
Sool
Must pipar
Tükelda sai ning sega saiatükid piima ja koorega. Peenesta uhmris fenkoliseemned. Riivi sidrunikoor. Haki küüslauk ja salvei. Sega hakkliha ülejäänud ainetega korralikult läbi. Kui tainas jääb vedelavõitu, klopi seda seni, kuni liha on vedeliku kõik endasse "imenud". Vormi väikesed lihapallid, mida võid küpsetada pannil või praadida seal alguses pruuniks ja panna siis 10–15 minutiks 225-kraadisesse ahju järelküpsema.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes