Rahvusköögid  » Eesti

Rabarberi-toorjuustuvaht

Keskmine hinne: 4.01 Allikas: 100 kooki Autor: Angeelika Kang
Inglispärane magustoit, mis maitseb värskelt ja mahedalt. Rabarberimoosi hulka võid lisada ka veidi apelsinist pressitud mahla ja riivitud koort.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kiirvariant rabarberimoosist: puhasta rabarberid ja tükelda, pane kastrulisse koos vähese vee ja suhkruga. Kuumuta keemiseni, keera pliit välja ning jäta kaane alla hauduma 15 minutiks.
2. Vahusta ühes kausis koor ja teises toasoe toorjuust vanillsuhkruga. Ühenda vahud ettevaatlikult omavahel. Sega hulka ka rabarberimoos, nii et magustoit jääb kaunilt triibuline. Tõsta maius klaasidesse või pokaalidesse ja serveeri kohe.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa