Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Rabarberi-toorjuustuvaht

Eesti

Rabarberi-toorjuustuvaht

Angeelika Kang 100 kooki
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Inglispärane magustoit, mis maitseb värskelt ja mahedalt. Rabarberimoosi hulka võid lisada ka veidi apelsinist pressitud mahla ja riivitud koort.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl Rõõsk koor (35%-line)
200 g Toorjuust (toasoe)
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
3 dl Rabarberimoos
RABARBERIMOOS
500 g Rabarberid
0.5 dl Vesi
1 dl Suhkur
1. Kiirvariant rabarberimoosist: puhasta rabarberid ja tükelda, pane kastrulisse koos vähese vee ja suhkruga. Kuumuta keemiseni, keera pliit välja ning jäta kaane alla hauduma 15 minutiks.
2. Vahusta ühes kausis koor ja teises toasoe toorjuust vanillsuhkruga. Ühenda vahud ettevaatlikult omavahel. Sega hulka ka rabarberimoos, nii et magustoit jääb kaunilt triibuline. Tõsta maius klaasidesse või pokaalidesse ja serveeri kohe.
 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool