Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kiirrabarberikeedis

Eesti

Kiirrabarberikeedis

Angeelika Kang Rabarberikoogid ja -magustoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiiresti valmiva, koheseks kasutamiseks mõeldud rabarberimoosi võite isuäratavamaks ja atraktiivsemaks muuta väikese koguse maasikatükikestega, segades need juurde keetmise lõppfaasis.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Rabarber
2 dl Suhkur (või fariinsuhkur)
Pane väikesed noore rabarberi tükid koos suhkruga paksupõhjalisse keedunõusse, aja väikesel kuumusel aeglaselt keema ning hauta segades 5 minutit; juba veidi kiuliseks muutunud varsi peab hautama kauem. Lase jahtuda ja kasuta kas küpsetiste katmiseks, pannkookide lisandiks või serveeri iseseisvalt koos jäätisega.

Kogus 6 dl.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp