Rahvusköögid  » Eesti

Kiirrabarberikeedis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rabarberikoogid ja -magustoidud Autor: Angeelika Kang
Kiiresti valmiva, koheseks kasutamiseks mõeldud rabarberimoosi võite isuäratavamaks ja atraktiivsemaks muuta väikese koguse maasikatükikestega, segades need juurde keetmise lõppfaasis.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pane väikesed noore rabarberi tükid koos suhkruga paksupõhjalisse keedunõusse, aja väikesel kuumusel aeglaselt keema ning hauta segades 5 minutit; juba veidi kiuliseks muutunud varsi peab hautama kauem. Lase jahtuda ja kasuta kas küpsetiste katmiseks, pannkookide lisandiks või serveeri iseseisvalt koos jäätisega.

Kogus 6 dl.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa