Rahvusköögid  » Eesti

Vahukommid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tarretatud piduroad Autor: Maire Suitsu
Tarretatud variant vahukommidest.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Leota želatiin mahlas ja sulata kuumas veevannis. Sega vahustamisanumas siirupiga kokku ja jäta seisma. Vooderda 20x20 cm suurune vorm küpsetuspaberiga. Kui siirupisegu hakkab tarduma, alusta suurel kiirusel mikserdamist. Jätka seda umbes 5 minutit ehk kuni mass on hele, tihe ja väga kohev. Kalla segu vormi ja hoia järgmise päevani külmkapis. Tõsta tardunud mass paberi abil välja ja kummuta tuhksuhkruga kaetud paberile. Põhjapaberi eemaldamiseks kata see mõneks minutiks sooja niiske froteerätikuga. Lõika mass 4 cm suurusteks ruutudeks ja kasta need kokteilitiku abil tuhksuhkrusse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 25.nov 2012 18:39
:O:O:O:O:O:O:Ommmm
1