Rahvusköögid  » Eesti

Üleküpsetatud pannkoogid ricottaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pannkoogid ja vahlid 2 Autor: Pille Enden
Kreemja täidisega pannkoogid maitsevad eriti hästi kiriskompotiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Klopi munda lahti ja sega piimaga. Sega jahu ja sool ning klopi vähehaaval hulka pima-munasegu. Lase tainal 30 minutit külmkapis paisuda. Küpseta õhukesed suured pannkoogid.
Hõõru toorjuust pehmeks. eradla munakollane valgest. Hõõru toorjuustu hulka munakollane, sidrunimahl ja -koor, suhur ja ricotta. Klopi munavalge vahule ja lisa segule. Tõsta täidis pannkoogile. Keera koogid esmalt pooleks ja siis veel kord pooleks. Tõsta koogid võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 150-kraadises ahjus 10 minutit. Raputa peale tuhksuhkrut ja serveeri koos kirsikompotiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa