Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Üleküpsetatud pannkoogid ricottaga

Eesti

Üleküpsetatud pannkoogid ricottaga

Pille Enden Pannkoogid ja vahlid 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kreemja täidisega pannkoogid maitsevad eriti hästi kiriskompotiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Muna
2 dl Piim
1.25 dl Jahu
Sool
Õli (praadimiseks)
TÄIDIS
200 g Toorjuust
1 tk Muna
1 tk Sidrun (mahl ja riivitud koor)
50 g Suhkur
200 g Ricotta
SERVEERIMISEKS
Kirsikompott
Tuhksuhkur
Klopi munda lahti ja sega piimaga. Sega jahu ja sool ning klopi vähehaaval hulka pima-munasegu. Lase tainal 30 minutit külmkapis paisuda. Küpseta õhukesed suured pannkoogid.
Hõõru toorjuust pehmeks. eradla munakollane valgest. Hõõru toorjuustu hulka munakollane, sidrunimahl ja -koor, suhur ja ricotta. Klopi munavalge vahule ja lisa segule. Tõsta täidis pannkoogile. Keera koogid esmalt pooleks ja siis veel kord pooleks. Tõsta koogid võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 150-kraadises ahjus 10 minutit. Raputa peale tuhksuhkrut ja serveeri koos kirsikompotiga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool