Rahvusköögid  » Eesti

Marineeritud peedi supp rohke rohelisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse retseptiraamat Autor: Maru
Siia suppi passivad hästi purki pandud marineeritud peedid. Ent kel mahti mässata, võib keedupeedid ise marineerida mõne piisa palsamiäädika ja koriandrilehtedega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lao marineeritud peedid kõrgeservalisse kaussi. Rebi hulka rukolat ja koriandrit ning vala lahkelt peale maitsestamata jogurtit või petti. Surista sauseguriga püreeks. Maitse. Vajadusel lisa pipart, soola või mett, mis äädikast maitset mahendaks. Supi paksus timmi petiga endale sobivaks.
Teine viis seda suppi serveerida on roheline kraam petiga nuimikseri abil läbi suristada ja siis hakitud peedid sisse segada. Nii jääb leem roheline ja sees on roosakaslillad tükid. Serveeri külmalt keedumuna ning kapparitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa