Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Marineeritud peedi supp rohke rohelisega

Eesti

Marineeritud peedi supp rohke rohelisega

Maru Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Siim Vahur
Siia suppi passivad hästi purki pandud marineeritud peedid. Ent kel mahti mässata, võib keedupeedid ise marineerida mõne piisa palsamiäädika ja koriandrilehtedega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
350 g Marineeritud peet
1 peotäis Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 peotäis Koriander (värske)
0.7 l pett või maitsestamata jogurt
Must pipar
Sool
Mesi
2 tk Muna (keedetud, hakitud)
Kappar
Lao marineeritud peedid kõrgeservalisse kaussi. Rebi hulka rukolat ja koriandrit ning vala lahkelt peale maitsestamata jogurtit või petti. Surista sauseguriga püreeks. Maitse. Vajadusel lisa pipart, soola või mett, mis äädikast maitset mahendaks. Supi paksus timmi petiga endale sobivaks.
Teine viis seda suppi serveerida on roheline kraam petiga nuimikseri abil läbi suristada ja siis hakitud peedid sisse segada. Nii jääb leem roheline ja sees on roosakaslillad tükid. Serveeri külmalt keedumuna ning kapparitega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes