Rahvusköögid  » Eesti

Suvikõrvitsa-kukeseenepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Valmis lehttainast saab õhulise suvikõrvitsa-kukeseenepiruka eriti kiirelt. Kui juhtub, et kukeseeni pole, võid piruka ka ainult suvikõrvitsaga teha.
Valmistusaeg: 40-60 min
Laota lehttainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega ketšup salsaga ja määri tainale. Lõika suvikõrvitsad õhukesteks viiludeks ning laota põhjale, soovitatavalt rohelised ja kollased tükid vaheldumisi. Pruunista kuumal pannil seened ja laota samuti põhjale, maitsesta soolaga. Pane peale ribastatud punane sibul, riivitud juust ja hakitud ürdid. Küpseta 225kraadises ahjus 10–15 minutit. Jahvata peale musta pipart ja lõika pirukas tükkideks.

Kogus 6-8-le inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
KMarie 01.sept 2012 17:14
Mul on praegu kukeseeni, kastet ei taha, hakkasin muud retsepti otsima. Teen vist seda pirukat, kõike (peale salsakastme) kodus on, ka aknalaual potis värskeid ürte. Vahetan salsa t?illikastme vastu välja, loodan, et tuleb ikka hea.
123 15.veeb 2012 18:50
keele viib alla. praegu veebruaris tuli jube isu. ürdid peavad kindlasti värsked olema!
1