Rahvusköögid  » Eesti

Mannavaht punastest sõstardest

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Suvetoidud Autor: Lia Virkus
Klassikaline suvine magustoit, mis maitseb hästi külma piimaga. Soovi korral võid seda teha ka mustade sõstardega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane potti puhastatud sõstrad, vesi ja suhkur. Lase keema tõusta ning keeda 5 minutit. (Sõelu soovi korral kestad välja.) Nirista hulka manna ja keeda tasasel tulel pidevalt segades 5 minutit. Lase jahtuda. Maitsesta vanillsuhkruga ja mikserda kohevaks vahuks. Tõsta kaussidesse ja puista üle suhkruga. Serveeri külma piimaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
alicia 19.aug 2013 14:22
2dl sõstraid jääb väheks, kui sõelud. Mina pidin juurde keetma marju, muidu ei olnud üldse marja maitset tunda. Soovitaksin 1l vee kohta 6dl marju.
margez 23.aug 2012 23:47
minul tuli tõeliselt hea vaht, nämmmma....
Eele 04.aug 2012 21:44
Just teeme pragu, loodame, et tuleb hea magustoit. :) Aga pott oli liiga väike. :)
pellu 17.juuli 2011 17:15
See oli väka hea, mina panin 6 dl marju, ja tuli ka väka hea.
1