Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Metsmaasika ja valge šokolaadi jäätis

Eesti

Metsmaasika ja valge šokolaadi jäätis

Pille Enden Metsa maitsed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Unustamatu suveelamus.

20-40 min

Valmistamiseks 25 minutit + 3-4 tundi sügavkülmas

Retsept
portsjonile
100 g Valge šokolaad
5 - 6 dl Metsmaasikas
1 spl Suhkur
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
4 spl Cointreau või mõni muu tsitrusliköör
4 dl Rõõsk koor (vähemalt 35%-line)
Sulata šokolaad veevannis ja lase jahtuda toatemperatuurini. Purusta maasikad kahvliga ning sega hulka suhkur, vanillsuhkur ja liköör. Vahusta koor ning sega sellesse šokolaad ja maasikapüree. Pane segu sügavkülma ja lase aeg-ajalt segades 3–4 tundi külmuda.

KOMMENTAARID

siirikirikal 24.okt 2011 13:27
riin: Pille Enden soovitab jäätisemassi segada iga poole tunni tagant, kui mass on jõudnud juba taas pisut külmuda.
riin 23.okt 2011 17:46
kui pikkad peaksid olema vahed segamisel :R
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool