Rahvusköögid  » Eesti

Metsmaasika ja valge šokolaadi jäätis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Metsa maitsed Autor: Pille Enden
Unustamatu suveelamus.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamiseks 25 minutit + 3-4 tundi sügavkülmas

Kogus: 4 portsjonit
Sulata šokolaad veevannis ja lase jahtuda toatemperatuurini. Purusta maasikad kahvliga ning sega hulka suhkur, vanillsuhkur ja liköör. Vahusta koor ning sega sellesse šokolaad ja maasikapüree. Pane segu sügavkülma ja lase aeg-ajalt segades 3–4 tundi külmuda.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 24.okt 2011 13:27
riin: Pille Enden soovitab jäätisemassi segada iga poole tunni tagant, kui mass on jõudnud juba taas pisut külmuda.
riin 23.okt 2011 17:46
kui pikkad peaksid olema vahed segamisel :R
1