Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Hernekotletid kukeseente ja peekoniga

Eesti

Hernekotletid kukeseente ja peekoniga

Anni Arro Sepamaa talu köök 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Kuivatatud herned ei ole mõeldud vaid vastlasupi keetmiseks…Aga tegelikult on see ikka kukeseente pärast tehtud roog ka.

20-40 min

Retsept
portsjonile
5 dl Herned (pane eelmisel õhtul likku)
100 g Toorsuitsupeekon
200 g Kukeseen
1 tk Sibul (suur)
1 tk Muna
1 spl Jahu
+ kotlettide vormimiseks
Sool
Must pipar
Või-õlisegu (praadimiseks)
Keeda herned pehmeks. Samal ajal haki peekon, sibul ja seened. Prae peekon ja sibul pruuniks. Lisa seened ja prae veel, kuni praadimisvedelik on kadunud. Maitsesta soola ja pipraga. Tambi herned pudruks. Lisa praetud peekon, sibul ja seened ning sega läbi. Lisa lahtilöödud muna ja 1 sl jahu. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi segust kotletid ja veereta jahust läbi. Prae võis, kuni pind on krõbe.
Serveeri kotlette rohelise salati ja hapukoorega.

KOMMENTAARID

jane 09.veeb 2012 13:04
Meeletult head! keegi ei osanud kahlustada, et herned sees. Lapsed sõid ka väga hea meelega
Jane 03.nov 2011 20:27
Super hea! kogu pere sõi :) ja keegi ei osanud ära arvata, et hernes sees
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool