Rahvusköögid  » Eesti

Sirje marineeritud paradiisiõunad

Keskmine hinne: 3.37 Allikas: Taluperenaiste hoidised Autor: Sirje Kukk
Paradiisiõunapuu on taluaedades levinud üle Eesti ja sellest valmistatud magusalt hapukad ja vürtsised salatiõunad maitsevad eriti hästi suuretükiliste liharoogade kõrval.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Torgi õunte koor puutikuga läbi, et see hoidises vähem puruneks. Pane õunad purki. Keeda veest ja maitseainetest marinaad (2–3 minutit). Vala kuum marinaad purkidesse õunte peale. Tõsta purgid kuumutusnõusse 60-kraadisesse vette ja kuumuta 85 kraadi juures, olenevalt purgi suurusest, 10–25 minutit. Sule õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
KaSi 10.sept 2012 00:09
Põhimõtteliselt saab neid siis ju koos tomatitega marineerida? Pole kumbagi varem proovinud teh aga sel aastal katsetan. Eks annan siis teada kuidas välja tuli pradiisid ja tomatid ühes purgis....
1