Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Eela õuna-pihlakamoos

Eesti

Eela õuna-pihlakamoos

Eela Jää Taluperenaiste hoidised
PrindiSoovita sõbrale
Samamoodi teen ka õuna-jõhvikamoosi, õuna-pohlamoosi, õunapohla- ploomimoosi ja nõnda edasi. Jõhvikas ja pohl ei vaja palju suhkrut, ja nendega tehtud moosid sobivad hästi lihatoitude kõrvale.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Õun
200 - 300 g Pihlakas
700 - 800 g Suhkur
Aseta pihlakad enne hoidistamist mõneks tunniks sügavkülmikusse, nii kaob nende kibe maitse. Tükelda õunad, lisa pihlakad ja suhkur. Keeda veidi aega, purusta kuum segu saumikseriga ühtlaseks massiks ja lase uuesti keema. Vala purki ja kaaneta.

KOMMENTAARID

Katsetaja 30.aug 2015 14:30
Proovisin seda retsepti ja hiljem kahetsesin. Kole värv, ebamäärane maitse. Läila magus ja pihlaka särtus oli väga vähe tunda. Pigem läheb äraviskamisele see tegu.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke