Rahvusköögid  » Eesti

Eela õuna-pihlakamoos

Keskmine hinne: 2.34 Allikas: Taluperenaiste hoidised Autor: Eela Jää
Samamoodi teen ka õuna-jõhvikamoosi, õuna-pohlamoosi, õunapohla- ploomimoosi ja nõnda edasi. Jõhvikas ja pohl ei vaja palju suhkrut, ja nendega tehtud moosid sobivad hästi lihatoitude kõrvale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Aseta pihlakad enne hoidistamist mõneks tunniks sügavkülmikusse, nii kaob nende kibe maitse. Tükelda õunad, lisa pihlakad ja suhkur. Keeda veidi aega, purusta kuum segu saumikseriga ühtlaseks massiks ja lase uuesti keema. Vala purki ja kaaneta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katsetaja 30.aug 2015 14:30
Proovisin seda retsepti ja hiljem kahetsesin. Kole värv, ebamäärane maitse. Läila magus ja pihlaka särtus oli väga vähe tunda. Pigem läheb äraviskamisele see tegu.
1