Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Seened omas mahlas

Eesti

Seened omas mahlas

Lia Virkus, Pille Enden Seeneraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Omas mahlas säilitatakse kukeseeni, kuuseriisikaid, šampinjone, puravikke jt delikatesseid seeni.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 kg Seened
3 spl Sool
Puhasta seened pintsliga, tükelda ja pane potti. Kuumuta neid algul tasasel tulel, et vältida põhjakõrbemist enne mahla väljatulekut. Seentest eraldunud mahlast piisab, et need purki pannes vedelikuga kattuksid. Lisa sool ning keeda seeni omas mahlas 15 minutit. Tõsta purkidesse ja kaaneta kuumalt.

KOMMENTAARID

alvar. 04.sept 2011 11:03
kas soolata saab kõiki seeni:(
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes