Rahvusköögid  » Eesti

Seened omas mahlas

Keskmine hinne: 3 Allikas: Seeneraamat Autor: Lia Virkus, Pille Enden
Omas mahlas säilitatakse kukessei, kuuseriisikaid, šampinjone, puravikke jt delikatesseid seeni.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Puhasta seened pintsliga, tükelda ja pane potti. Kuumuta neid algul tasasel tulel, et vältida põhjakõrbemist enne mahla väljatulekut. Seentest eraldunud mahlast piisab, et need purki pannes vedelikuga kattuksid. Lisa sool ning keeda seeni omas mahlas 15 minutit. Tõsta purkidesse ja kaaneta kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
alvar. 04.sept 2011 11:03
kas soolata saab kõiki seeni:(
1