Rahvusköögid  » Eesti

Kohupiima-kamatiramisu astelpajumarjadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kohupiima- ja kodujuustutoidud 2 Autor: Angeelika Kang
Kiire ja lihtne magustoit, millele lisab põnevat maitset kamajahu. Astelpajumoosi võid asendada külmutatud astelpajumarjadega.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Valmistamisaeg 20 minutit + 6 tundikuni üle öö külmkapis

Kogus: 4 portsjonit
Vahusta koor. Sega omavahel kohupiim, tuhk- ja vanillsuhkur, kamajahu ja vahustatud koor. Sega espresso ja liköör. Tõsta neljandik kohupiimasegust kausi põhja. Kasta küpsised ükshaaval kohvisegusse ja lao kohupiimasegu peale. Kata astelpajumoosi või tuhksuhkruga segatud astelpajumarjadega. Tee nii mitu kihti, kuniks jätkub küpsiseid ja kreemi. Kata kauss toidukilega ja hoia külmkapis 6 tundi kuni üle öö. Serveerimisel puista peale kakaopulbrit ja kaunista melissiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa