Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Mooritud kodusiga sinepi ja õuntega

Eesti

Mooritud kodusiga sinepi ja õuntega

Kaie Mei Oma Maitse retseptiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Pehmeks hautatud sinepine liha maitseb nii suurtele kui väikestele.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
6 lõiku Seakarbonaad
Sinep (kange)
Sool
Must pipar
Nisujahu (paneerimiseks)
Õli (praadimiseks)
Või (praadimiseks)
2 tk Õun
1 spl Inglise sinep
Vesi või puljong
Rõõsk koor
KÖÖGIVILJALISAND
500 g Lillkapsas
300 g Kõrvits
2 tk Kartul
80 g Või
Salvei
Vesi
Sool
Määri liha õhukese kange sinepi kihiga ning maitsesta soola ja pipraga. Paneeri kergelt jahus ja pruunista siis õlis. Jäta lihatükid ootele. Koori ja tükelda õunad ning pruunista need samal pannil vähese võiga. Vala kaussi, maitsesta teralise Inglise sinepiga ja jäta ootele. Tõsta lihatükid haudepotti ning vala juurde pisut vett või puljongit. Kui liha on pehme, lisa maitse järgi rõõska koort ja õunatükid. Kuumuta veel kord keemiseni ja serveeri siis köögiviljadega. Selleks tükelda lillkapsas, kõrvits ja kartul kuubikuteks. Kui soovid kasutada salveid, kuumuta salveilehed sulavõis krõbedaks ning jäta ootele. Samas võis kuumuta ka köögiviljad. Sega mõni minut, lisa siis pisut vett ja keeda kuni ainete pehmenemiseni. Tambi segu ühtlasemaks või püreesta.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes