Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Searaguu porgandite ja köömnetega

Eesti

Searaguu porgandite ja köömnetega

Pille Enden Kodused kastmed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Köömned jätavad kastmesse mõnusalt hõrgu jälje.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Sea sisefilee
2 tk Sibul (suur)
500 g Porgand
1 spl Õli
2 tl Köömen (jahvatatud)
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
2 spl Tomatipasta
100 g Rosinad
5 dl Vesi
Sool
1 spl Koriander (värske, hakitud)
Lõike filee kuubikuteks. Viiluta sibulad ja lõika porgandid jämedamateks ratasteks. Kuumuta pannil õli, pruunista selles liha ja tõsta siis pannilt. Pane pannile sibulad ja kuumuta, kuni need on kergelt pruunistunud. Lisa porgandid, vürtsid, tomatipüree ja soovi korral ka rosinad. Vala pannile 5 dl vett ja hauta kõike 20-25 minutit. Tõsta liha pannile tagasi, maitsesta soolaga ja hauta veel 5-6 minutit. Serveerimisel raputa hautisele hakitud koriandrilehti. Hautis maitseb hästi nii riisi kui kartuliga.

KOMMENTAARID

uffa 08.nov 2011 19:06
alguses pisut ehmatas köömnete tugev maitse, aga jahtununa oli kohe lausa väga hea! mees kiitis kõrgelt! kasutasin terveid köömneid. ahjaa, vett läheb küll kõvasti rohkem ja hautasin ka väh. 20 mintsa rohkem. sõime riisiga, kartuliga hästi ei kujuta ette, aga nii oli tõesti väga viis argisöök!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana