Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kamakreem marjadega

Eesti

Kamakreem marjadega

Kristel Vokk Estover
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristel Vokk
Magustoit on vaatamata vahukoorele mõnusalt kerge ja mahedalt kreemise struktuuriga. Soolakad digestiivküpsised ja hapud marjad ja annavad maitsele juurde mõnusalt jõulise nüansi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
50 g Digestive-küpsised
2 dl Rõõsk koor 35%-line
250 g Ricotta-kohupiimapasta
2 spl Kamajahu
1 spl Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Sidrunimahl
PEALE
Värsked või külmutatud marjad
Purusta küpsised. Vahusta vahukoor. Sega ricottaga kamajahu, suhkur, vanillsuhkur ja sidrunimahl. Sega mõlemad segud kokku. Aseta magustoidupokaali põhja küpsisepuru, sellele kamakreem ning kata värskete või külmutatud marjadega. Söö kohe.

KOMMENTAARID

Marja 13.okt 2012 17:38
See on väga-väga hea magustoit!
Vaari 28.aug 2012 20:20
Väga maitsev!
Mõmmi 17.jaan 2012 19:15
vääääga maitsev asi:) proovisin ise ka ära
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool