Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Oa-hakklihakaste täisterariisiga

Eesti

Oa-hakklihakaste täisterariisiga

Airi Mägi ja Birgita Eva Tamm Tervise hoidmise toidud. Diabeetiku kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Kulpsoo
Talvel on soe söök ja soe köögiviljalisand organismile kergemini seeditavad kui toorsalat.
20-40 min
Retsept
portsjonile
Veisehakkliha või
450 g Kalkunihakkliha
100 g Sibul
170 g Paprika (roheline)
15 g Küüslauk
Oliiviõli
0.25 tl Harilik pune
0.25 tl Basiilik (värske)
0.25 tl Kurkuma
0.25 tl Must pipar
Sool
Worcestershire'i kaste
Sojakaste
0.5 tl Tšillipulber
45 ml Punase veini äädikas
400 g Konservoad
240 g Täisterariis
300 g Tomat
Puhasta sibul, küüslauk ja paprika ning tükelda. Prae hakkliha kergelt kuumas õlis koos köögiviljadega. Maitsesta soovi järgi erinevate maitseainete ja kastmetega.
Tükelda tomat, lisa kastmele ja kuumuta segu mõned minutid. Lõpupoole lisa konservoad ja kuumuta uuesti.
Keeda riis soolaga maitsestatud vees. Serveeri koos oa-hakklihakastmega. Juurde võid pakkuda aurutatud, keedetud või vokitud köögivilju. Riisis asemel võid kasutada odrakruupe.

KOMMENTAARID

külaline 27.nov 2011 14:16
sisuliselt chili con carne
Siiri Kirikal 09.nov 2011 10:01
Triin: aitäh märkamast! Tomatite kogus sai kirja :)
Triin 09.nov 2011 09:02
Ainete hulgas ei ole tomatite kogust, oleks hea teada:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega