Rahvusköögid  » Eesti

Sibulamarinaadis steik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Lihaveise fileetükid jäävad pehmed ka vähesel kuumtöötlemisel.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1 Pane liha sügavasse kaussi ning riputa üle peeneks hakitud sibula, äädika, õli, soola ja musta pipraga. Hõõru segu kätega lihasse. Lase seista külmikus vähemalt üks tund, soovitatavalt aga üleöö.
2. Lase (grill)pann tuliseks. Prae liha mõlemalt poolt 3–4 minutit. Tõsta pannilt ja lase 5 minutit fooliumis rahuneda. Paku õhukeste viiludena koos kartuli ja rohelise salatiga või keera tortilja sisse koos salatilehe, avokaadoviilude ja hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Terje 07.dets 2012 20:38
Proovisin, lihtsalt keele viib alla ja järelejäänud sibulast saab kastet teha
1