Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Sibulamarinaadis steik

Eesti

Sibulamarinaadis steik

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Lihaveise fileetükid jäävad pehmed ka vähesel kuumtöötlemisel.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
750 g Veise tagatükk (õhukesed viilud)
3 tk Šalottsibul (suured)
4 spl Punase veini äädikas
2 spl Ürdiõli
Sool
Must pipar
1 Pane liha sügavasse kaussi ning riputa üle peeneks hakitud sibula, äädika, õli, soola ja musta pipraga. Hõõru segu kätega lihasse. Lase seista külmikus vähemalt üks tund, soovitatavalt aga üleöö.
2. Lase (grill)pann tuliseks. Prae liha mõlemalt poolt 3–4 minutit. Tõsta pannilt ja lase 5 minutit fooliumis rahuneda. Paku õhukeste viiludena koos kartuli ja rohelise salatiga või keera tortilja sisse koos salatilehe, avokaadoviilude ja hapukoorega.

KOMMENTAARID

Terje 07.dets 2012 20:38
Proovisin, lihtsalt keele viib alla ja järelejäänud sibulast saab kastet teha
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke