Rahvusköögid  » Eesti

Hakklihakaste kanamaksa ja seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Õrn kanamaks vajab rohkem tutvustamist. Hakklihakastmesse sobib maks suurepäraselt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul ja küüslauk ning prae pannil klaasjaks.
2. Lisa hakkliha ja seened, prae läbi.
3. Lõika maks tükkideks, paneeri jahus ja prae eraldi pannil.
4. Lisa praetud maks hakklihale.
5. Lisa veidi vett, et kaste muutuks vedelamaks.
6. Maitsesta tüümiani ja rosmariiniga.  
7. Serveeri kartulipudruga.
SOOVITUS:
* Kui armastad rammusamat kastet, võid lisada ka hapukoort.
* Kanamaksa asemel sobivad kastmesse ka sea- ja veisemaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa