Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Hakklihakaste peedi ja kapparitega

Eesti

Hakklihakaste peedi ja kapparitega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Magus peet hakklihakastmes.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Hakkliha
Õli
1 tk Sibul
120 g Peet (keedetud)
1 spl Kappar (hakitud)
1 tl Maisitärklis
2 spl Vesi
100 g Hapukoor
Sool
Must pipar
Petersell
1. Haki sibul ja prae pannil klaasjaks.2. Lisa hakkliha ja prae läbi.3. Riivi keedetud peet jämeda riiviga ja haki kapparid. Lisa mõlemad hakkliha juurde ja kuumuta läbi.4. Lisa hapukoor ja lase kastmel keema tõusta. 5. Sega tärklis veega ja lisa keevale kastmele. 6. Maitsesta soola, pipra ja värske hakitud peterselliga.7. Serveeri praetud kartuliga. SOOVITUS:* Tärklise võid segada ka puljongiga, see annab kastmele lisamaitset.

KOMMENTAARID

Hindaja 14.jaan 2012 16:57
Mmm, mulle väga meeldis! :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga