Rahvusköögid  » Eesti

Õllene veiselihahautis

Keskmine hinne: 2 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Pikka küpsemisaega nõudev väga lihtne toit.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 MINUTIT + 2 TUNDI HAUTAMISEKS

Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta suures paksupõhjalises potis õli. Pruunista 2 x 2 cm kuubikuteks lõigatud liha mitmes jaos. Maitsesta soola ja musta pipraga.

2. Lisa hakitud sibul ja peekon ning jätka pruunistamist. Pane hulka ka hakitud küüslauk ja prae veel minuti jagu. Sega juurde jahu.

3. Vala pidevalt segades vähehaaval juurde õlu. Kuumuta keemiseni. Lisa tüümian ja loorber ning maitsesta soola ja musta pipraga.

4. Kata potikaanega ning küpseta 180-kraadises ahjus 2 tundi. Serveeri keedetud või ahjukartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa