Rahvusköögid  » Eesti

Kahte värvi mannapuder

Keskmine hinne: 3.32 Allikas: Kelmiküla köök Autor: Inga Saarepere
Kaks ei jää kolmandata! Kui kahekihiline puder vormitud, mine too keldrist lisaks ka moosi.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ jahtumiseks 1 tund

Kogus: 4 portsjonit
Lase piim keema, nõrista pidevalt segades manna keeva piima hulka. Keeda tasasel tulel 5 minutit. Võta puder tulelt, lisa sool ja suhkur. Sega kakaopulber vähese suhkruga, lisa 2–3 supilusikatäit kuuma vett ja sega läbi. Vala pool mannapudrust vormi või klaasist magustoidukaussidesse. Sega ülejäänud pudru hulka vee ja suhkruga segatud kakao ning vanillsuhkur. Kui valge puder on vormis või kaussides pisut jahtunud, siis tõsta kakaoga mannapuder selle peale. Lase jahtuda, veel parem on seda serveerida järgmisel päeval. Serveerimiseks löö mannapuder vormist välja, siis on kihilisus ilusti näha. Paku koos keedise või külma piimaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kessu 31.jaan 2012 17:42
Supper Hea :)
tammekad 06.jaan 2012 18:13
See on minu lapsepõlve lemmik puder. Teen kohe mitu portsu ette ja panen osa järgmiseks päevaks kõrvale. ERITI hea on kui panna sügavkülmast kuuma pudru sisse veel maasikaid. Need sulavad pudru sees söömise ajaks ära sulanud, puder on ümber nende tahenenud ning igal maasikal on oma taskuke tekkinud.
1