Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kamakreem kirsikisselliga

Eesti

Kamakreem kirsikisselliga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vahune mahe kreem ja kaneelimaitseline kirsikissell maitsevad koos taevalikult.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Kohupiimapasta
3 - 4 spl Maitsestamata jogurt
2 spl Suhkur
4 spl Kamajahu
3 dl Rõõsk koor 35%-line
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 dl Kirsimahl
2 - 3 spl Demerara suhkur või pruun suhkur
Kaneel (jahvatatud)
1 spl Tärklis
250 g Kirsid (külmutatud)
Hõõru kohupiimapasta ja jogurt suhkru ja vanillsuhkru ning kamajahuga ühtlaseks. Vahusta koor ja sega hulka. Sega 2 sl kirsimahlast kartulitärklisega. Kuumuta ülejäänud kirsimahla koos suhkruga, kuni suhkur on lahustunud, maitsesta kaneeliga. Nirista hulka lahustatud tärklis ja sega, kuni kissell pakseneb. Tõsta tulelt. Sega hulka külmutatud kirsid. Tõsta pokaalidesse kihiti kreem ja kirsid. Lase pool tundi külmkapis seista.

KOMMENTAARID

Hindaja 15.jaan 2013 09:19
:):):)
lahekas 15.okt 2012 10:16
mulle maitseb!
lolita3 25.juuni 2012 08:27
võrratu.teen kindlasti veel.:Y
kertu 22.veeb 2012 15:01
midagi jäi nagu puudu!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes