Rahvusköögid  » Eesti

Kamakreem kirsikisselliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vahune mahe kreem ja kaneelimaitseline kirsikissell maitsevad koos taevalikult.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Hõõru kohupiimapasta ja jogurt suhkru ja vanillsuhkru ning kamajahuga ühtlaseks. Vahusta koor ja sega hulka. Sega 2 sl kirsimahlast kartulitärklisega. Kuumuta ülejäänud kirsimahla koos suhkruga, kuni suhkur on lahustunud, maitsesta kaneeliga. Nirista hulka lahustatud tärklis ja sega, kuni kissell pakseneb. Tõsta tulelt. Sega hulka külmutatud kirsid. Tõsta pokaalidesse kihiti kreem ja kirsid. Lase pool tundi külmkapis seista.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 15.jaan 2013 09:19
:):):)
lahekas 15.okt 2012 10:16
mulle maitseb!
lolita3 25.juuni 2012 08:27
võrratu.teen kindlasti veel.:Y
kertu 22.veeb 2012 15:01
midagi jäi nagu puudu!
1