Rahvusköögid  » Eesti

Mõisahärrade supp kruubi ja rosmariiniga

Keskmine hinne: 2.69 Allikas: MTÜ Liivimaa Lihaveis
Mõisahärrad teavad, mis on hea. Kui puljong varem valmiskeedetud, keeb ka kruubisupp üsna kiiresti.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tee veisepuljong. RETSEPTI VAATA SIIT.
2. Kurna puljong läbi sõela, eemalda kondid. Lase puljong uuesti keema ja lisa kruubid. Neid lisa nii palju, kui paksu suppi soovid. Keeda kuni kruubid on paisunud.
3. Puhasta liha kontidest ja lisa supile koos veidikesi pipra ja mõne rosmariini lehega. Lisa tükeldatud porru. Keeda suppi kuni kruubid on pehmed. Enne lauale viimist riivi peale pisut muskaati.


Retsept on võetud raamatust "Esimene Eesti kokaraamat. Valikretsepte aastast 1781" (2011) ja kohandatud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa