Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kapsahautis hakkliha ja suitsupeekoniga

Eesti

Kapsahautis hakkliha ja suitsupeekoniga

Angeelika Kang 100 suppi, paja- ja vormirooga 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kapsahautis on koduselt hea nii muredaks keedetud kartulite, kuldsete ahjukartulite kui riisiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
1 spl Õli
100 g Suitsupeekon (taisem tükk)
300 g Hakkliha (kodune)
1 spl Nisujahu
600 g Valge peakapsas
3 dl Vesi
2 dl Rõõsk koor
Aedtill (värske, hakitud)
Sool
Must pipar
Kuumuta potis õli, lisa hakitud sibul ja tükeldatud peekon ning prae 5 minutit. Pane juurde hakkliha ja pruunista 5 minutut, maitsesta soola-pipraga. Lisa jahu ja sega läbi. Lisa viilutatud kapsas, vesi ja vahustamata koor, sega taas. Kata pott kaanega ja hauta rooga tasasel tulel, kuni kapsas on pehme. Viimaks sega hulka hakitud till. Serveeri meelepärase lisandiga.

KOMMENTAARID

Mari 09.dets 2012 22:53
Riinaga n6us.
Riina 09.sept 2012 19:20
Minu esituses ei tulnud see küll hea välja. Jään oma vana retsepti juurde, mis on ilma suitsupeekoni, jahu ja kooreta.
targo 15.märts 2012 12:31
Päris hea tuli
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke