Rahvusköögid  » Eesti

Kapsahautis hakkliha ja suitsupeekoniga

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga 2 Autor: Angeelika Kang
Kapsahautis on koduselt hea nii muredaks keedetud kartulite, kuldsete ahjukartulite kui riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta potis õli, lisa hakitud sibul ja tükeldatud peekon ning prae 5 minutit. Pane juurde hakkliha ja pruunista 5 minutut, maitsesta soola-pipraga. Lisa jahu ja sega läbi. Lisa viilutatud kapsas, vesi ja vahustamata koor, sega taas. Kata pott kaanega ja hauta rooga tasasel tulel, kuni kapsas on pehme. Viimaks sega hulka hakitud till. Serveeri meelepärase lisandiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 09.dets 2012 22:53
Riinaga n6us.
Riina 09.sept 2012 19:20
Minu esituses ei tulnud see küll hea välja. Jään oma vana retsepti juurde, mis on ilma suitsupeekoni, jahu ja kooreta.
targo 15.märts 2012 12:31
Päris hea tuli
1