Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Kuumad sibulavõileivad

Eesti

Kuumad sibulavõileivad

Maire Suitsu Sibulad ja laugud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Võileib neile, kel sibul maitseb magusalt.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Sibul
2 spl Õli
2 spl Vesi
1 spl (kuhjaga) Pruun suhkur
Sool
Must pipar
1 dl Vesi
6 viilu Röstsai
100 g Riivjuust (näiteks Emmentali)
Lõika kooritud ja pikuti poolitatud sibulad õhukesteks viiludeks ning hauta õli ja vee segus madalal kuumusel pehmeks (selleks kulub 7–8 minutit). Riputa pannile suhkur ja kuumuta segades mõni minut, kuni suhkur sulab. Maitsesta segu soola ja pipraga. Lisa vesi ja hauta madalal kuumusel, kuni kogu vesi on aurustunud. Jaga sibulasegu kuumadele röstitud saiaviiludele, puista üle riivjuustuga ja kuumuta 225-kraadises ahjus umbes 5 minutit, kuni juust sulab ja hakkab juba kergelt pruunistuma.

KOMMENTAARID

siirikirikal 10.apr 2012 13:39
kiku: sõnaaps on parandatud. Aitäh veale vihjamast.
kiku 10.apr 2012 10:58
Noriks ikka jätkuvalt, et kuidas puistata üle riivsaiaga ja jääda ootama juustu sulamist....
sibajalg 09.apr 2012 17:59
Päris hea vaheldus tavalisele vorsti singi leivakattele
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes