Rahvusköögid  » Eesti

Kuumad sibulavõileivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sibulad ja laugud Autor: Maire Suitsu
Võileib neile, kel sibul maitseb magusalt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika kooritud ja pikuti poolitatud sibulad õhukesteks viiludeks ning hauta õli ja vee segus madalal kuumusel pehmeks (selleks kulub 7–8 minutit). Riputa pannile suhkur ja kuumuta segades mõni minut, kuni suhkur sulab. Maitsesta segu soola ja pipraga. Lisa vesi ja hauta madalal kuumusel, kuni kogu vesi on aurustunud. Jaga sibulasegu kuumadele röstitud saiaviiludele, puista üle riivjuustuga ja kuumuta 225-kraadises ahjus umbes 5 minutit, kuni juust sulab ja hakkab juba kergelt pruunistuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 10.apr 2012 13:39
kiku: sõnaaps on parandatud. Aitäh veale vihjamast.
kiku 10.apr 2012 10:58
Noriks ikka jätkuvalt, et kuidas puistata üle riivsaiaga ja jääda ootama juustu sulamist....
sibajalg 09.apr 2012 17:59
Päris hea vaheldus tavalisele vorsti singi leivakattele
1