Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Ühepajatoit hakklihaga

Eesti

Ühepajatoit hakklihaga

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hakklihast ja köögiviljast valmistatud ühepajatoit maitseb hästi argiõhtul. Soovi korral võid roa nädalalõpus valmis teha ja argipäeval töölt tulles üles soojendada.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
2 - 3 tk Küüslauk
500 g Hakkliha
Õli (praadimiseks)
Sool
Must pipar
8 - 10 dl Köögiviljapuljong
6 tk Kartul
400 g Köögiviljasegu (külmutatud)
200 g Aeduba (külmutatud)
400 g Valged oad (konserv)
2 tl Sidrunipipar
Harilik pune
Basiilik (värske)
Petersell
Pruunista tükeldatud sibulad, küüslauguküüned ja hakkliha. Maitsesta soola-pipraga. Kalla peale keev puljong. Lisa kooritud ja tükeldatud kartulid ning 10 minuti pärast ka külmutatud köögiviljad, hauta pehmeks. Sega hulka oakonserv, kuumuta veel 10–15 minutit. Maitsesta sidrunipipraga ja sega hulka ohtralt hakitud ürte. Lase valmis roal kaane all seista 10 minutit, enne kui sööd.

KOMMENTAARID

Lea 10.veeb 2018 13:30
Väga maitsev roog, meie pere lemmik ühepajatoit, söövad kõik: nii 90 aastane memm kui ka väiksed lapselapsed.
ilriina 08.mai 2012 13:56
super!
uffa 02.apr 2012 15:28
väga hää!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga