Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Aedniku võileib

Eesti

Aedniku võileib

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Ülilihtne kiirtoit, ent toitainerikas ja hõrk.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 viilu Leib
4 tl Või (vähese soolaga maitsestatud)
SALATIKS
1 punt Lehtsalat
1 noor ja õrn vars Rabarber
3 - 4 tk Redis
1 väike punt Murulauk
1 väike punt Aedtill
2 spl Õli
2 tk Muna (keedetud)
Sool
Must pipar
Rebi salatilehed väiksemaks, lisa hästi peeneks hakitud rabarberivars, rediserattad ja maitseroheline. Sega hulka õli. Tõsta salat võiga määritud leivale ning kata munalõikudega. Maitsesta soola ja musta pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Peterselli-sidrunikana rukola-tomatisalatiga

Kanaliha
Peterselli-sidrunikana rukola-tomatisalatiga