Rahvusköögid  » Eesti

Rabarbri-tšatni

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Hapukas ja vürtsikas tšatni on huvitav lisand eelkõige sea-, veisevõi lambaliha juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min

Koori ja tükelda rabarbrid, haki sibulad. Mõõda kõik ained potti ja kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja hauta rabarber pehmeks, umbes 15 minutit. Kui tšatni jääb liiga paks, lisa pisut kuuma vett. Tõsta purki.

Kogus 4 dl

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Didi 14.juuli 2012 11:47
Täna tegin just ühe tshatni lahti, see oli mul keldris seisnud juba poolteist aastat ja oli 100% hästi säilunud.
siirikirikal 11.juuli 2012 09:20
Pille Enden vastab: Rabarberis on rohkelt happeid, mis säilimist soodustavad. Lisaks teeb seda ka veiniäädikas. Seetõttu säilib t?atni üsna hästi. Külmkapis võib see hea mitu aastat söödavana seista. Soojemates hoiutingimustes säilitamiseks võiks seda vast veidi pikemalt kuumutada ja kuumalt purgid-pudelid õhukindlalt sulgeda.
i p 10.juuli 2012 13:44
Kui kaua selline asi säilida võiks (umbes)?
1