Rahvusköögid  » Eesti

Rabarberiketšup

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Värsked rabarberivarred on kohe-kohe sirgumas, seetõttu saab vanast valmistada maitsva lisandi lihale. Ketšupit saab kasutada veel näiteks liha või ribide marinaadis.
Valmistusaeg: üle 60 min
Pane rabarberid, hakitud sibul ja kõik ülejäänud ained potti. Keeda kaaneta 1– 1,5 tundi, kuni segu on sobiva paksusega. Püreeri ja pane pudelisse või purki.

Kogus 1 liiter.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 24.mai 2012 12:43
Pille Enden vastab: Mul on see ket?up säilinud nüüdseks tublisti üle aasta. Tõsi küll, olen seda hoidnud külmkapis. Kuna seda on nii pikka aega kuumutatud, sisaldab äädikat ja suhkrut, mis kõik ket?upil säilida aitavad, ja lisaks, kui see ka kuumalt purki panna ja kindlalt sulgeda, siis ei tohiks säilimisega ka keldris probleeme tekkida. Ka rabarberivarred sisaldavad happeid, mis säilimist soodustavad.
enerita 24.mai 2012 11:37
Kas keegi teab, kui kaua selline asi säilib?
1