Rahvusköögid  » Eesti

Rabarberi-maasikakook kaneeliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Rabarber ja kaneel on lahutamatud sõbrad. Soojas maipäikeses aga ei maitse miski paremini kui üks lahke viil rabarberikooki.
Valmistusaeg: 40-60 min
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa mandlilaastud (rösti enne kuival pannil vähese suhkruga) ja ükshaaval munad. Seejärel jahu ja kaneel. Vala pool massist 20cm läbimõõduga vormi ja aja märgade kätega laiali. Haki rabarberid ja maasikad tükkideks, puista neile suhkrut, sega ja vala tainale. Näpi ülejäänud tainas rabarberitele. Aseta 180 ºC ahju 45 minutiks. Serveeri tuhksuhkrupuiste ja vanillijäätisepalliga.

Kogus 6-le.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 25.mai 2012 21:05
oli mõnus mahlane ja mitte liiga hapu, pigem magusama poolne, tegin maasikatega ja need olid suhkruga sügavkülmast, ehk seetõttu
eppenno 24.mai 2012 09:35
täiesti hea
1