Rahvusköögid  » Eesti

Lambaliha-juurviljahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahelambaliha puhul ei pea pelgama spetsiifilist maitset. Maitserohelist võib lisada ohtralt, see annab roale head mekki.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 2 tundi ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha suuremateks tükkideks ja pruunista õlis. Koori ja tükelda köögiviljad. Lao haudepoti põhja pool lihast, raputa peale soola, pipart, küüslauguviile, hakitud maitserohelist. Siis lao peale pool köögiviljast. Seejärel veel liha, maitseained ja köögiviljad. Vala peale kuum puljong ja sojakaste. Hauta kaane all 175-kraadises ahjus 2 tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mailika 13.juuni 2012 19:25
Mina lisan veel klaasi tomatimahla ja klaasi punast veini ning spl suhkrut
1