Rahvusköögid  » Eesti

Koorene maksakaste sinepiseemnetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mõnus kodune roog.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
Haki sibul ja kuumuta võis klaasjaks. Lõika maks meelepärasteks tükkideks või ribadeks ning pruunista pannil. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa sinepiseemned ja koor ning hauta, kuni maks on küpsenud. Vajadusel maitsesta veel kastet soola ja pipraga ning serveeri kartulipudruga.

NIPP:
Kasuta sinepiseemneid purustamata kujul – purustades võivad seemned liiga intensiivse maitse anda. Sinepiseemnete puudumisel võib hädast välja aidata sinep, kuigi selle kasutamine päris sama maitset ei anna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa