Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Praetud maks värske salatiga

Eesti

Praetud maks värske salatiga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Maksa prae kõrgel kuumusel, mitte ära lase sel pannil kuivada. Vajadusel võid panna pruunistatud maksa ahju järelküpsema. Nii saavutad mõnusa küpsusastme ja maks jääb õrn ning pehme.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Veisemaks
Jahu
Sool
Must pipar
Õli (praadimiseks)
SALAT
1 peotäis Frisee-salat
2 tk Peet (keedetud, väike)
2 spl Kappar
JOGURTIKASTE
3 spl Maitsestamata jogurt
Roheline sibul või
Murulauk
Sool
1. Sega omavahel jahu ja maitseained.
2. Lõika maksast umbes paarisentimeetripaksused viilud ja paneeri kergelt jahusegus.
3. Prae maksa pannil, kuni see on keskelt küps, aga veel kergelt punakas.
4. Serveeri salatipadjal, kuhu oled lisanud hakitud peediviilud ja kapparid.
5. Serveeri maitsestamata jogurtist ja hakitud rohelisest sibulast valmistatud kastmega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes