Rahvusköögid  » Eesti

Praetud maks värske salatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Maksa prae kõrgel kuumusel, mitte ära lase sel pannil kuivada. Vajadusel võid panna pruunistatud maksa ahju järelküpsema. Nii saavutad mõnusa küpsusastme ja maks jääb õrn ning pehme.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Sega omavahel jahu ja maitseained.
2. Lõika maksast umbes paarisentimeetripaksused viilud ja paneeri kergelt jahusegus.
3. Prae maksa pannil, kuni see on keskelt küps, aga veel kergelt punakas.
4. Serveeri salatipadjal, kuhu oled lisanud hakitud peediviilud ja kapparid.
5. Serveeri maitsestamata jogurtist ja hakitud rohelisest sibulast valmistatud kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa