Rahvusköögid  » Eesti

Pastinaagi-sealihahautis rosmariiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mõnusalt köögivilju, palju ürdisust ja pehme sealiha annavad õigeid maitsekooslusi just suvel ja sügisel, mil kõik ehe ja värske.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Sulata pannil või ja kuumuta selles rosmariiniokkad.
2. Tükelda liha ja pruunista pannil.
3. Haki küüslauk ja sibul ning lisa pannile.
4. Koori ja lõika pastinaak halgudeks ning lisa liha juurde.
5. Vala pannile vedelik ja lase haududa. Maitsesta soola ja pipraga.
6. Enne valmimist lisa rõõsk koor ja kuumuta pada veel mõni minut.
SOOVITUS:
* Retseptis toodud vedelikuna võid kasutada nii puljongit, õunasiidrit kui ka veini. Viimased on isegi paremad, sest hape lisab pajale särtsu.
* Pastinaagihautist võid valmistada ka pardi-, veise- või lambalihaga, sest rosmariin on hea lisand just tugevamaitselistele lihadele.
* Eelista väiksemaid pastinaake, mis on õrnema maitsega ja muutuvad hautades mahedalt magusaks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa