Rahvusköögid  » Eesti

Kiired kurgid

Keskmine hinne: 4.29 Allikas: Toidutare Autor: Triin Sander
Üleöö valminud kurgid on maitselt eriti naksakad.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ hapendamiseks 12 tundi

Kuumuta potis vesi, lisa äädikas ja maitseained, suru köögiviljad, sõstralehed, tillivarred ja küüslauk purki või mistahes anumasse, vala peale marinaad ja jäta jahtumiseni toatemperatuurile seisma, hiljem võib see seista nii toas kui ka külmkapis. Kui kurgid on kausis või suuremas purgis, on peale marinaadi pealevalamist hea peale panna raskus, et kõik oleks ühtlaselt marinaadiga kaetud. Söögikõlbulik juba järgmisel päeval. Ratasteks lõigatud kurk on maitsestunud juba paari tunniga. Marinaad võib kuumalt tunduda liiga hapu ja soolane, aga jahtudes maitsed rahunevad.

Kogus 2 liitrit.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa