Rahvusköögid  » Eesti

Täisterajahust pannkoogid värskete suvemarjadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Estover Autor: Kristel Vokk
Sellest kogusest valmib umbes 12 kooki aga kuna need koogid on tõesti ülihead, seda eriti soojalt koos värskete marjadega või toormoosiga, kaovad nad ilmselt ka teiegi laualt imekiirelt, seega soovitan võtta kindlasti topeltkodus komponente. Koogi taigna kontsistents kvalifitseerub pigem lusikakookidele ja ülepanni kookide jaoks, on liiga paks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega kokku jahu ja söögisooda. Vahusta kergelt muna, lisa suhkur ja ricotta. Sega hulka jahu ja keefir ning pisut sidrunimahla. Prae keskmisel kuumusel kuni koogid on kuldsed ja krõbedad. Serveeri soojalt värskete marjade ja jäätisega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kertu 23.nov 2012 17:59
väga.hea:Y
laura 26.sept 2012 17:26
väga head olid:D:P
sarje 26.aug 2012 12:25
väga head on!
1