Rahvusköögid  » Eesti

Paprika-juustupirukas II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Mahlane paprikane pirukas, mille võib hommikul valmis teha ning pärast metsas- või töölkäiku ära süüa. Või hoopis piknikukorvi pakkida ja sobivas kohas lahti lõigata.
Valmistusaeg: 20-40 min
Näpi omavahel külm või ja jahud. Lisa kaerahelbed ja kodujuust, näpuotsaga soola ning mudi kõik ühtlaseks tainaks. Suru lahtikäivasse koogivormi, torka kahvliga augud põhja ning pane külmikusse.
Puhasta paprikad, haki pisikesteks kuubikuteks ning prae pannil ühes hakitud porruga pehmeks. Maitsesta pipra ja soolaga. Klopi munad vahukoorega, lisa kodujuust, hakitud maitseroheline ja pool riivitud juustust.
Küpseta põhi eelnevalt ahjus 200 ºC juures 10 minutit. Vala siis sellele paprika-porru ning seejärel kodujuustusegu. Kõige peale puista ülejäänud riivitud juust. Küpseta 200 ºC ahjus 25–35 min.
Kogus 6 lõiku.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kairi 17.aug 2012 11:41
Ma tegin piruka jumala valesti- lisasin kogu kodujuustu taignasse ja kattesse ei pannudki, aga ikka oli väga hea :)
1