Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Maks peekoni ja õunaga

Eesti

Maks peekoni ja õunaga

Margus Tamm Hõbedaste aastate kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
Maks on väga rauarikas, lisaks B-rühma vitamiinide, raua, vase ja tsingi tähtis allikas. Siiski ei soovitata seda süüa sagedamini kui mõni kord kuus - maks kogub endasse kahjulikke aineid ja seepärast tasub olla ettevaatlik.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Veisemaks
100 g Suitsupeekon
1 tk Õun
1 tk Sibul
1 dl Rõõsk koor 35%-line
Õli (praadimiseks)
Koori ja haki sibulad. Lõika peekon ribadeks ja maks kuubikuteks. Puhasta õun ja tükelda samuti kuubikuteks.
Prae maks koos sibula ja peekonirbadega pannil õlis läbi. Lisa rõõsk koor ja õunakuubikud ning lase veel mõni minut haududa.
Serveeri koos kartuli, ahjus küpsetatud köögivilja või tatraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes