Rahvusköögid  » Eesti

Maks peekoni ja õunaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hõbedaste aastate kokaraamat Autor: Margus Tamm
Maks on väga rauarikas, lisaks B-rühma vitamiinide, raua, vase ja tsingi tähtis allikas. Siiski ei soovitata seda süüa sagedamini kui mõni kord kuus - maks kogub endasse kahjulikke aineid ja seepärast tasub olla ettevaatlik.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Koori ja haki sibulad. Lõika peekon ribadeks ja maks kuubikuteks. Puhasta õun ja tükelda samuti kuubikuteks.
Prae maks koos sibula ja peekonirbadega pannil õlis läbi. Lisa rõõsk koor ja õunakuubikud ning lase veel mõni minut haududa.
Serveeri koos kartuli, ahjus küpsetatud köögivilja või tatraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa