Rahvusköögid  » Eesti

Lammas pajas juurviljade ja rohke küüslauguga

Keskmine hinne: 2.91 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pajaroogade hautamiseks kasuta savist ahjupotti, mis küpsetab toitu ühtlasel temperatuuril. Kindlasti kata pott pealt kaane või fooliumiga, et tekiks haudumine.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha paksudeks viiludeks.
2. Pruunista pannil kuuma õli sees liha.
3. Maitsesta liha soola ja pipraga ning tõsta ahjupotti.
4. Koori juurviljad ja lõika sektoriteks.
5. Lisa juurviljad koos ürtide ning tervete küüslaukudega ahjupotti.
6. Vala peale vein ja küpseta umbes 185kraadises ahjus, kuni liha on pehme.
SOOVITUS:
* Paja hulka sobib lisada ka pastinaaki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa