Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eesti

Lammas pajas juurviljade ja rohke küüslauguga

Eesti

Lammas pajas juurviljade ja rohke küüslauguga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pajaroogade hautamiseks kasuta savist ahjupotti, mis küpsetab toitu ühtlasel temperatuuril. Kindlasti kata pott pealt kaane või fooliumiga, et tekiks haudumine.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Lambaliha (abatükk)
1 spl Õli
10 küünt Küüslauk
1 oks Rosmariin
Must pipar
Sool
2 dl Valge vein
300 g Kaalikas
1 tk Sibul
2 tk Porgand
1. Lõika liha paksudeks viiludeks.2. Pruunista pannil kuuma õli sees liha.3. Maitsesta liha soola ja pipraga ning tõsta ahjupotti.4. Koori juurviljad ja lõika sektoriteks.5. Lisa juurviljad koos ürtide ning tervete küüslaukudega ahjupotti. 6. Vala peale vein ja küpseta umbes 185kraadises ahjus, kuni liha on pehme.SOOVITUS:* Paja hulka sobib lisada ka pastinaaki.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes