Rahvusköögid  » Eesti

Puuviljakompott jäätisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Magustoit, mida võib teha millest tahes – ploomidest, nektariinidest, aprikoosidest.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Määri väiksemat sorti pann õrnalt võiga ja pane tulele. Puista pannile suhkur ja lase sel aeglaselt sulada. Kui suhkur hakkab juba kergelt karamellistuma, lisa poolitatud ploomid, aprikoosid või nektariinid. Keeruta kiirelt paar korda pannil, lisa mõni maasikas-vaarikas, kui juhtub olema. Ja kalla kõik portveiniga üle. Nüüd lase veidi tasasel tulel podiseda, kuni moodustub paks siirup. Samal ajal rösti kuival pannil mandlilaastud. Serveeri kohe jäätise ja laastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa